könyvtár

 2009.02.19. 11:27

Lassan sikerül mindent elintéznem. Még van egy blokktárgy, aminél nem nagyon akarják, hogy júni 5-e előtt vizsgázzak - kint júni 8-án kezdődik a vizsgaidőszak, otthon júni 5-én fejeződik be - de nagyon remélem, hogy tudok velük beszélni ezügyben. Természetesen júni 13-áig tart a vizsgaidőszak mindenki másnak, de 5-éveseknek egy héttel hamarabb befejeződik. És persze tavaly még 23-áig tartott, de idén megváltoztatták, hogy el tudják időben kezdeni a tanévet (építkeznek).

Mindenesetre pont az időszakok problémája miatt nem fogok sok tárgyat tanulni folyamatosan (úgy néz ki, hogy hármat), de felveszek pár blokkszemináriumot, ami kemény csapatmunka, érdekes és 4 alkalommal van csak.

De még előtte szót kell ejtenem egy dologról, ami pár napja nyomja a szívemet (ahhh).

Igen, a könyvtárról van szó. Németország negyedik legjobb gazdasági könyvtáráról. Kellemes tanulókörnyezet várja az érdeklődőket:

Nagyszerű folyóirat-olvasó van:

De ez mind semmi, ha nem voltál a könyveknél (a lemenet, a fal, a kellemes világháborús atombunker-hangulat mind-mind arra ösztönöz, hogy elővegyek egy jó 1983-as Volkswirtschaft könyvet és a sarokban káposztázzak virslivel)

Az info-pult:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyuriajurgenekkozott.blog.hu/api/trackback/id/tr62952473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása